pondělí 12. ledna 2015

Introduction

Takže, tímto příspěvkem oficiálně začínáme! ^^


Společne s mojí kamarádkou jsme se rozhodly vydávat recenze knih (už tak před půl rokem:D), ale teď jsme konečně sebraly tu odvahu a začínáme to rozjíždět! Budeme moc rády, když nám pomůžete rozjet tuhle stránku. :)
Budeme se pokoušet přidávat co nejvíce recenzí, ale jelikož nás obě čekají příjmačky, tak Vám nezaručuji, že toho do doby, než nás přijmou bude nějak hodně. :) 
Já osobně se na tohle strašně těším (Nikk taky:D) a budu jen ráda, když Vám pomůžeme při rozhodování, zda si nějakou knihu přečíst, nebo ne. :)
Ještě jsme na internetu nenarazily na bloggery, co by takhle přidávali po dvou, jako my. Myslím si, zě když si přečtete ty názory obou z nás, tak by Vám to mohlo pomoct o to víc! (Máme každá jiný vkus a určitě se to bude v mnoha případech alespoň trochu lišit)
Budeme se snažit, aby to tady bylo co nejpřehlednější, ale obě s Blogspotem začínáme, takže si nemyslete, zě takhle ta stránka bude vypadat pořád! :O 
Shodly jsme se na konečném ohodnocení knihy v procentech. 
Stránka nebude nejspíš jen o recenzích, budou to nějaké ty book challenge a tak. :D Možná se odhodláme na nějakou tu fan fiction, kdyby byl zájem. ^^ 
To je asi k úvodu vše. :) Časem nás poznáte líp, budeme tády za Vaše názory, pozitivní i negativní. :) 
Kdyby jste měli zájem o spřatelení, propojení (fakt nevím, jak se tomu říká:D) informujte nás v komentářích, budeme to sledovat. ;) 
První recenzi vydáme během tohohle a následujícího týdne! 
Katy a Nikk přejí pěkný zbytek dne! :)

FB - https://www.facebook.com/pages/Life-of-Readers/1442512946001777

Žádné komentáře:

Okomentovat